Używam opcji automatycznego włączania podgrzewania siedzeń i kierownicy, ale włącza się ono przy temperaturze, którą uważam za wyższą niż pożądana (gdzieś w niskich 10 stopniach Celsjusza). Czy tę temperaturę docelową można regulować?
Tak, naciśnij przycisk klimatyzacji, a następnie naciśnij koło ustawień w prawym górnym rogu. Możesz tam dostosować zarówno poziom automatycznego włączania siedzenia, jak i kierownicy.Mam opcję automatycznego włączania ogrzewania siedzeń i kierownicy, ale włącza się ona w temperaturze, którą uważam za wyższą niż pożądana (gdzieś w niskich latach 50. F). Czy tę temperaturę docelową można regulować?
myślę, że ma na myśli przy jakiej temperaturze się włączają, a nie jak ciepłe się robią. I szczerze mówiąc, nie znalazłem tych wartości w żadnym z menuTak, naciśnij przycisk klimatyzacji, a następnie naciśnij koło ustawień w prawym górnym rogu. Możesz tam dostosować zarówno poziomy automatycznego włączania siedzenia, jak i kierownicy.
Możesz to tutaj dostosować... upewnij się, że zapisałeś ustawienia fabryczne przed zastosowaniem nowego kodowania.Jeśli miałbym zgadywać, podgrzewacz kierownicy włącza się przy 5C (41F).