Bardzo chciałem uruchomić filmy w ID4. W tej chwili skłaniam się ku użyciu iPada i rezygnacji, ale chciałem zobaczyć, jakie mogą być inne spostrzeżenia. Przeczytałem kilka wcześniejszych wątków na ten temat. Podsumowanie tego, co rozumiem jako metody odtwarzania filmów, jest następujące:
Zauważyłem, że w nadchodzącej aktualizacji oprogramowania VW 3.0 w systemie informacyjno-rozrywkowym znajduje się ikona "Sklep", która wygląda jak App Store. Naprawdę mam nadzieję, że tak jest i że również takie rzeczy jak aplikacja Netflix staną się natywne dla systemu informacyjno-rozrywkowego. To byłoby idealne.
- Pamięć USB. Ale problematyczne, ponieważ formatowanie wideo jest problemem.
- Aplikacje, które można pobrać i które umożliwiają odtwarzanie wideo. Są one losowe, zazwyczaj płatne i niechlujne.
Zauważyłem, że w nadchodzącej aktualizacji oprogramowania VW 3.0 w systemie informacyjno-rozrywkowym znajduje się ikona "Sklep", która wygląda jak App Store. Naprawdę mam nadzieję, że tak jest i że również takie rzeczy jak aplikacja Netflix staną się natywne dla systemu informacyjno-rozrywkowego. To byłoby idealne.