Odebrałem mojego ID.4 w piątek, jeździłem nim sporadycznie, ale mniej niż przed Covid. Ale w poniedziałek zacząłem słyszeć irytujące grzechotanie, które wydaje się dochodzić z deski rozdzielczej. Tutaj, w Durham, NC, nasze ulice są obecnie w złym stanie, dużo pęknięć i dziur. Samochód jest naprawdę cichy i słyszę to grzechotanie, ale osoby w samochodzie ze mną nie. Nie mogłem tego znaleźć, mój słuch nie jest najlepszy i trudno było to znaleźć, a ogólna cisza w samochodzie sprawiała, że było to jeszcze bardziej irytujące.
Cóż, dziś rano znalazłem to, ponieważ nie ma Homelink, umieściłem plastikowy otwieracz do drzwi garażowych po stronie kierowcy (ten sam, który miałem w moim VW EOS z 2007 roku). To właśnie powodowało grzechotanie, włożyłem go do kieszeni - koniec z grzechotaniem. Nigdy tego nie słyszałem w EOS, ale jestem pewien, że tam grzechotało.
Cóż, dziś rano znalazłem to, ponieważ nie ma Homelink, umieściłem plastikowy otwieracz do drzwi garażowych po stronie kierowcy (ten sam, który miałem w moim VW EOS z 2007 roku). To właśnie powodowało grzechotanie, włożyłem go do kieszeni - koniec z grzechotaniem. Nigdy tego nie słyszałem w EOS, ale jestem pewien, że tam grzechotało.