Volkswagen ID Forum banner

Recenzja ID.4 2024 (w tym aktualizacje)

6.2K views 6 replies 3 participants last post by  Moe  
#1 ·
Od jednego z moich najbardziej cenionych recenzentów:

#2 ·
Całkiem dobra recenzja. Brakuje porównania z Ionic 5, który, z wyjątkiem Modelu Y, jest teraz większym konkurentem niż Mach E.

ID.4 to cholernie dobry pojazd z kilkoma dziwactwami, takimi jak dwa przełączniki szyb i, porównawczo, tylne hamulce bębnowe i brak czujników TPMS. Wielu kupujących akceptuje to, co jest i jest zadowolonych.

Najgorszą rzeczą w ID.4 jest to, że jest to Volkswagen, pełen błędów oprogramowania, awarii sprzętu i wezwań do serwisu, a także ograniczony, wykwalifikowany serwis utrudniony przez opóźnienia w dostępności części.

Najlepszą rzeczą w ID.4 jest to, że jest to Volkswagen, z doświadczeniem w rutynowych wykupach problematycznych pojazdów, zwykle udanych, jeśli właściciel przestrzega procedur.

#4 ·
Specjalnie dla ciebie @Moe
Dzięki, @Huey52. Świetna recenzja i podobała mi się. Z tego, co czytałem, N radzi sobie świetnie na torze, zwłaszcza z chłodzeniem, słabym punktem Tesli Model 3 Performance. Nie sądzę, żeby Mach E GT Performance Package konkurował, chyba że na prostej. Z drugiej strony, może jednak. Być może dlatego Ford unikał bezpośredniej konkurencji z Rally. Dobrze jest widzieć elektryczne muscle cary.

#5 ·
Mam również ID.4 do jazdy w grze i rzeczywiście wydaje się to całkiem dobrą rekreacją mojego własnego samochodu, teraz, gdy dostosowałem go do napędu na wszystkie koła (jeżdżę z kierownicą i pedałami), więc fakt, że 5 wywołuje uśmiech na mojej twarzy za każdym razem, gdy go wyciągam -- gra słów! -- oznacza, że chciałbym móc go kiedyś wypróbować w prawdziwym życiu. Zdecydowanie samochód "jeśli wpadniemy w jakieś pieniądze", zwłaszcza w Soultronic Orange!

• Like
Reactions: Moe