Patrząc w przyszłość na dostawy w USA, w USA jest to wymóg prawny, aby etykieta ciśnienia w oponach pokazywała tylko ciśnienia pompowania dla pojazdu przy maksymalnym obciążeniu, w miejscu, w którym ludzie rzadko jeżdżą. W pozostałej części świata zwykle wyświetlane są dwa ciśnienia, obciążenie częściowe i obciążenie pełne. I mogą występować znaczne różnice między nimi. Przejrzałem wydaną instrukcję obsługi w Wielkiej Brytanii i pokazuje ona tylko reprezentację tego, jak wygląda etykieta i nie zawiera żadnych danych.
Wolę jeździć przy częściowych obciążeniach, gdzie mój samochód jest zwykle załadowany i zamierzony przez inżynierów. Oto, co było w instrukcji obsługi w Wielkiej Brytanii:
Furkan, czy byłoby możliwe uzyskanie zdjęcia etykiety ciśnienia w oponach na Twoim ID.4, abyśmy mogli zobaczyć inne ciśnienia? Nie chcę pytać i jeszcze raz dziękuję za wszystkie wspaniałe filmy, mnóstwo przydatnych i dobrych informacji. Dziękuję za przetarcie szlaków dla tych z nas, którzy wciąż czekają!
Wolę jeździć przy częściowych obciążeniach, gdzie mój samochód jest zwykle załadowany i zamierzony przez inżynierów. Oto, co było w instrukcji obsługi w Wielkiej Brytanii:
Furkan, czy byłoby możliwe uzyskanie zdjęcia etykiety ciśnienia w oponach na Twoim ID.4, abyśmy mogli zobaczyć inne ciśnienia? Nie chcę pytać i jeszcze raz dziękuję za wszystkie wspaniałe filmy, mnóstwo przydatnych i dobrych informacji. Dziękuję za przetarcie szlaków dla tych z nas, którzy wciąż czekają!